Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/mksbygentreprise.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/mksbygentreprise.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

MKS BYG & ENTREPRISE tilbyder:

 • Rådgivning
  Vi udfører både bygherrerådgivning og rådgivning i al almindelighed. Bygherrerådgivning er bygherrens uafhængige faglighed og rådgiver. Bygherrerådgiveren varetager bygherrens interesser i samarbejdet mellem denne og tilknyttede tekniske rådgivere, entreprenører, leverandører m.m. Rådgivningsarbejdet består hovedsageligt af det folk kender som arkitektarbejde. Det vil sige udarbejdelse af projektmateriale, myndighedsbehandling og arbejdstegninger. Rådgiveren sørger derfor for at dit byggearbejde bliver registreret iht. gældende lovgivning.
 • Totalentreprise
  Vi udfører både projektering og byggearbejdet for dig. På den måde slipper du for alt for mange kontaktpersoner under hele byggeprocessen. Vi har nogle utrolig kompetente samarbejdspartnere, som vil kunne udføre dit byggeprojekt punktligt og byggeteknisk i top.
 • Hovedentreprise
  Vi har nogle utrolig kompetente samarbejdspartnere, som vil kunne udføre dit byggearbejde både tidsmæssig og fagligt helt i top. Vi vil hovedsageligt varetage byggestyringen af byggearbejdet, samt have en god og fornuftig dialog med dig som bygherre. Vi er ikke tilfredse før du er tilfreds.
 • Fagentreprise
  Vi udfører også tømrerentrepriser. Alt fra en fodliste til et nyt tag. De små spældopgaver varetager vi selv, hvor større tømrerentrepriser bliver udført i samarbejde med vores underentreprenører. Vi lægger stor vægt på faglig ansvarlighed i forbindelse med vores tømrerentrepriser.